Over ons

Silktravel is een dynamische reisorganisatie met gedreven en enthousiaste reisadviseurs, gevestigd in Rotterdam en opgericht in 2008. Ons initiatief komt voort uit onze achtergrond in de reisbranche, de vraag naar een echte servicegerichte aanpak en de reiservaringen die wij in de afgelopen jaren hebben opgedaan. Hiermee zijn wij in staat om de hoge kwaliteitsstandaard van uw reis te waarborgen.

Daarbij zijn voor ons een tweetal zaken van essentieel belang; de selectie van bestemmingen en resorts, die wordt gemaakt op basis van de unieke locatie en een excellent serviceniveau en daarnaast een volledige verzorging van uw reis door ons inbegrepen service pakket. Wij hebben deze criteria toegepast waardoor we een afgemeten Reisaanbod voor u hebben gecreeerd. Neemt u gerust uw tijd op onze site en wij ontzorgen u graag!

 

Bezoekadres

U bent welkom op onze vestiging aan de Eendrachtsweg 64, 3012 LG Rotterdam.

 

Bereikbaarheid

Voor informatie en/of boekingen kunt u ons tijdens kantooruren bereiken op telefoonnummer 088-00 33 500. Verder kunt natuurlijk altijd gebruik maken van het contactformulier.

 

Algemene voorwaarden

Op al onze offertes en boekingen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

 

Garantiefonds reisgelden

Al onze pakketreizen zijn gegarandeerd, hiervoor zijn wij aangesloten bij Garantiefonds GGTO, lid nummer 1554.