2.1 - cbi - beach suite - e. labouerie - 0267 1
2.1 cheval blanc st-barth isle de france room by jacques grange v. mati 0424 01-01 flamands beach cbi p. carreau2014
Informatie aanvragen over prijs en beschikbaarheid ›

 

Cheval Blanc Isle De France

Franse Grandeur in een uniek, kleinschalig resort.

 

Dit zeer charmante en kleinschalige hotel is gelegen aan de Baie des Flamands, één van de mooiste stranden van St. Barth. De ligging van het hotel is uniek, als u nog niet duizelde van de vlucht; na 58 bochten vanaf de airport arriveert u in een paradijs.

 

Het hotel beschikt over een zeer goed restaurant La Case d'Isle, welke direct aan het strand grenst en een schitterend uitzicht over de baai biedt. Het ontbijt alleen al is een belevenis op zich. De eilandbewoners komen hier graag voor lunch en diner, want het restaurant staat bekend om haar heerlijke Franse cuisine. De wijnkaart biedt maarliefst 150 wijnen! Direct aan het strand is het informelere La Cabane d'Isle waar u kunt lunchen of kunt genieten van een cocktail. De White Bar is gelegen bij het zwembad en serveert heerlijke wijnen en cocktails.

 

Het hotel beschikt over een groot zoutwater bad. Het vriendelijke personeel zorgt dat u onbekommerd kunt genieten en houdt u op subtiele en professionele wijze nauw in de gaten. U kunt verschillende watersporten beoefenen, u kunt yogalessen nemen op het strand of u kunt onder professionele begeleiding een programma volgen in de gym. Het hotel beschikt ook over een tennisbaan. In de tropisch tuin bevindt zich de Spa waar u zich kunt laten verwennen met de heerlijke producten van Guerlain. Voor kinderen biedt het hotel op aanvraag een programma wat rekening houdt met uw specifieke wensen. Zoals u leest, de service van het hotel is uitmuntend.

 

Het hotel heeft een ruime keuze aan smaakvol ingerichte accommodaties, van de comfortabele en luxe kamers in het hoofdgebouw, tot aan de 2-bedroom garden suites met een fantastisch zonnendek en een groot zwembad. De Flammands Villa is het paradepaardje van het hotel. Het is direct gelegen aan het strand en biedt u 400m2 pure luxe, met 3 slaapkamers met ensuite badkamer, een grote living met compleet ingerichte keuken, een home cinema en een kleine gym.  

Indicatieprijs voor deze reis inclusief vlucht, prive transfers en 7 nachten verblijf: € 3.750,- per persoon.

7469
Lesser-antilles-grenadine-archipelago-island-canouan-background-photo-travel Home stbarth

Bovenwindse eilanden

Leuke eilandengroep met verrassend mooie locaties waaronder bijvoorbeeld St Barth eiland, Frans departement, maar natuurlijk ook ons 'eigen' St. Maarten. 

Bovenwindse eilanden zijn een groep eilanden in de Caribische Zee, ze behoren tot de Kleine Antillen. In deze eilandenband liggen onder meer de Nederlandse eilanden Saba, Sint-Maarten en Sint Eustatius. De naam verwijst naar de ligging ten opzichte van de heersende noordoostelijke passaatwinden. Aangenomen wordt dat de eilanden vanuit Venezuela zijn bevolkt door de Arowakken. De eilanden worden ingedeeld in 2 groepen; de Leeward Islands en de Windward Islands. De Bovenwindse Eilanden werden in 1493 door Christopher Columbus ontdekt.

 

Het klimaat van de Bovenwindse Eilanden wordt direct beïnvloed door de overheersende wind, de noordoosten passaat. De gemiddelde temperatuur overdag ligt rond de 27 °C.

 

Vanaf Schiphol wordt er met 1 of meerdere tussenstops op de meeste Bovenwindse eilanden gevlogen. Op Sint Maarten wordt vanaf Schiphol rechtstreeks gevlogen. De eilanden staan garant voor een onbezorgde vakantie door de combinatie van een geweldige natuur op het land en onderwater, de fraaie stranden en niet te vergeten het hoge culinaire niveau van de vele restaurants.

33499530 1ab067d9bd b
Gouverneur Sbh.-2

St. Barth

Frans eiland, glitter en glamour maar tegelijk ook pittoresk en erg mooie baaien en stranden.

St. Barth is een eiland in de Caribische Zee en is een overzeese gemeenschap van Frankrijk. Het ligt ten zuidoosten van Sint Maarten en ten noordwesten van Saint Kitts. De hoofdstad van het eiland is Gustavia. Het eiland is slechts 21 km² groot en telt ongeveer 8.500 inwoners, die voornamelijk afstammen van kolonisten uit Normandië, Bretagne en Poitevin. St. Barth werd in 1493 ontdekt door Columbus en werd genoemd naar diens broer Bartolomeo. Het eiland werd bevolkt door de Carib-indianen. Pas in 1648 werd het gekoloniseerd door Franse kolonisten, afkomstig van Saint Kitts. In 1651 werd het eiland echter aan de ridders van Malta verkocht. De Carib-indianen moordden in 1656 alle kolonisten uit. In 1763 vestigden Franse boekaniers uit Normandië en Bretagne zich op het eiland. Onder Lodewijk XVI werd het eiland op 1 juli 1784 aan Zweden verkocht, in ruil voor handelsrechten in Göteborg. De Zweden noemden de hoofdstad Gustavia, naar hun koning Gustaaf III. Het eiland werd een vrijhaven waar gekaapte lading kon worden verkocht. Het eiland bloeide op tot het door de komst van het stoomschip minder belangrijk werd. Op 10 augustus 1878 kochten de Fransen het weer terug, nadat de plaatselijke bevolking voor aansluiting bij Frankrijk had gestemd. In 1946 kreeg Guadeloupe, waar St. Barth onder valt, de status van overzees departement. Het eiland is erg geliefd bij de internationale jetset, heeft goed onderhouden stranden, super-de-luxe winkels in de hoofdstad Gustavia, grote luxe jachten en een bruisend nachtleven.

 

Het klimaat op St. Barth is tropisch, de gemiddelde dagelijkse temperatuur ligt rond de 27 °C.

 

Vanaf Schiphol wordt er rechtstreeks gevlogen op Sint Maarten, na een korte lokale vlucht bereikt u St. Barth. Het eiland is exclusief en luxueus en heeft een hoog kwaliteitsniveau. Het is de ideale bestemming als u in luxe wilt genieten van uw zonvakantie.