Le barthlemy 8
Le barthlemey 6 Le barthlemy 1
Informatie aanvragen over prijs en beschikbaarheid ›

 

Le Barthélemy

Luxe in een hip en levendig jasje. 

 

Dit hotel ligt aan de levendige baai Grand Cul De Sac en is onlangs geopend. Het hotel biedt een moderne ambiance met vlot personeel.

 

Voor ontbijt, lunch en diner kunt u terecht bij het restaurant Aux Amis. Men heeft hier Franse gerechten en heerlijke wijnen en wij kunnen u het gerecht Ravioles de foie gras aanbevelen! Beachbar Le Turquoise heeft lichte lunchgerechten, snacks en lekkere cocktails en bij de trendy Le Bar serveert men trendy cocktails, waaronder Ménage à Trois. Een aanrader, maar laat u verrassen door de kaart. De Spa heeft een uitgebreid programma aan behandelingen en verwent u met de exclusieve producten van La Mer. U kunt deelnemen aan yoga lessen en er is een grote moderne gym. 

 

Le Barthélemy heeft 3 verschillende luxueuze Guest rooms met uitzicht op de baai, het meer of de tuin. De kamers hebben heerlijke bedden, een groot balkon/terras met zitje en een loungebank en luxe badkamers met een gigantische walk-in rainfall shower. De Suites hebben verschillende opties, zoals een eigen plunge pool of een zitje direct aan het strand. De top-end villa's bieden alle luxe die u zich maar kunt indenken. Er zijn 6 slaapkamers met ensuite badkamer, een fantastisch zwembad met ligdeck, een riante living met compleet uirgeruste keuken en een wijnkoelkast. En, u heeft direct toegang tot het strand.

Indicatieprijs voor deze reis inclusief vlucht, prive transfers en 7 nachten verblijf: € 3.500,- per persoon.  

7469
Lesser-antilles-grenadine-archipelago-island-canouan-background-photo-travel Home stbarth

Bovenwindse eilanden

Leuke eilandengroep met verrassend mooie locaties waaronder bijvoorbeeld St Barth eiland, Frans departement, maar natuurlijk ook ons 'eigen' St. Maarten. 

Bovenwindse eilanden zijn een groep eilanden in de Caribische Zee, ze behoren tot de Kleine Antillen. In deze eilandenband liggen onder meer de Nederlandse eilanden Saba, Sint-Maarten en Sint Eustatius. De naam verwijst naar de ligging ten opzichte van de heersende noordoostelijke passaatwinden. Aangenomen wordt dat de eilanden vanuit Venezuela zijn bevolkt door de Arowakken. De eilanden worden ingedeeld in 2 groepen; de Leeward Islands en de Windward Islands. De Bovenwindse Eilanden werden in 1493 door Christopher Columbus ontdekt.

 

Het klimaat van de Bovenwindse Eilanden wordt direct beïnvloed door de overheersende wind, de noordoosten passaat. De gemiddelde temperatuur overdag ligt rond de 27 °C.

 

Vanaf Schiphol wordt er met 1 of meerdere tussenstops op de meeste Bovenwindse eilanden gevlogen. Op Sint Maarten wordt vanaf Schiphol rechtstreeks gevlogen. De eilanden staan garant voor een onbezorgde vakantie door de combinatie van een geweldige natuur op het land en onderwater, de fraaie stranden en niet te vergeten het hoge culinaire niveau van de vele restaurants.

33499530 1ab067d9bd b
Gouverneur Sbh.-2

St. Barth

Frans eiland, glitter en glamour maar tegelijk ook pittoresk en erg mooie baaien en stranden.

St. Barth is een eiland in de Caribische Zee en is een overzeese gemeenschap van Frankrijk. Het ligt ten zuidoosten van Sint Maarten en ten noordwesten van Saint Kitts. De hoofdstad van het eiland is Gustavia. Het eiland is slechts 21 km² groot en telt ongeveer 8.500 inwoners, die voornamelijk afstammen van kolonisten uit Normandië, Bretagne en Poitevin. St. Barth werd in 1493 ontdekt door Columbus en werd genoemd naar diens broer Bartolomeo. Het eiland werd bevolkt door de Carib-indianen. Pas in 1648 werd het gekoloniseerd door Franse kolonisten, afkomstig van Saint Kitts. In 1651 werd het eiland echter aan de ridders van Malta verkocht. De Carib-indianen moordden in 1656 alle kolonisten uit. In 1763 vestigden Franse boekaniers uit Normandië en Bretagne zich op het eiland. Onder Lodewijk XVI werd het eiland op 1 juli 1784 aan Zweden verkocht, in ruil voor handelsrechten in Göteborg. De Zweden noemden de hoofdstad Gustavia, naar hun koning Gustaaf III. Het eiland werd een vrijhaven waar gekaapte lading kon worden verkocht. Het eiland bloeide op tot het door de komst van het stoomschip minder belangrijk werd. Op 10 augustus 1878 kochten de Fransen het weer terug, nadat de plaatselijke bevolking voor aansluiting bij Frankrijk had gestemd. In 1946 kreeg Guadeloupe, waar St. Barth onder valt, de status van overzees departement. Het eiland is erg geliefd bij de internationale jetset, heeft goed onderhouden stranden, super-de-luxe winkels in de hoofdstad Gustavia, grote luxe jachten en een bruisend nachtleven.

 

Het klimaat op St. Barth is tropisch, de gemiddelde dagelijkse temperatuur ligt rond de 27 °C.

 

Vanaf Schiphol wordt er rechtstreeks gevlogen op Sint Maarten, na een korte lokale vlucht bereikt u St. Barth. Het eiland is exclusief en luxueus en heeft een hoog kwaliteitsniveau. Het is de ideale bestemming als u in luxe wilt genieten van uw zonvakantie.