Hi lw1933 52039613 beachsea-p.carreau-003
Home-03 Piter-66.1920x1080 0 216 10000
Informatie aanvragen over prijs en beschikbaarheid ›

 

Le Sereno

Stylisch, klein resort met adembenemde locatie aan de Grand Cul de Sac.

 

Le Sereno wordt door velen beschouwd als HET luxe hotel op het eiland. Als enige hotel op St. Barth wordt dit door de Franse overheid bekrachtigd door een officele vijf sterren status. Het resort heeft een prachtige ligging aan de de Grand Cul de Sac baai met oogverblindend blauw water. Het strand van deze baai wordt gerekend tot de 10 mooiste stranden van de wereld.

 

Het hotel beschikt onder andere over een gourmet restaurant met een hele open setting, een beach club en een fitness center. Het zwembad met groot terras met houten vlonders ligt centraal met een heel mooi uitzicht over de baai.

 

Het resort beschikt over 36 suites en 3 villa's met maar liefst 4 slaapkamers. Elke suite en villa heeft uitzicht op de baai en ze hebben allen een privé terras en de villa's tevens een grote tuin. In elke suite/villa zie je dat er veel aandacht is geschonken aan design en kwaliteit, welke is ontworpen door de beroemde Christian Liaigre. De suites en villa's zijn uitgerust met mini bar, wireless internet, plasma-tv, persoonlijke I-Pod's en IPod docking stations en een groot king-size bed.

 

Als gast sta je hier in het middelpunt met aandacht voor persoonlijke wensen, tegelijkertijd is je privacy optimaal gewaarborgd.

Indicatieprijs voor deze reis inclusief vlucht, prive transfers en 7 nachten verblijf: € 2.800,- per persoon.

7469
Lesser-antilles-grenadine-archipelago-island-canouan-background-photo-travel Home stbarth

Bovenwindse eilanden

Leuke eilandengroep met verrassend mooie locaties waaronder bijvoorbeeld St Barth eiland, Frans departement, maar natuurlijk ook ons 'eigen' St. Maarten. 

Bovenwindse eilanden zijn een groep eilanden in de Caribische Zee, ze behoren tot de Kleine Antillen. In deze eilandenband liggen onder meer de Nederlandse eilanden Saba, Sint-Maarten en Sint Eustatius. De naam verwijst naar de ligging ten opzichte van de heersende noordoostelijke passaatwinden. Aangenomen wordt dat de eilanden vanuit Venezuela zijn bevolkt door de Arowakken. De eilanden worden ingedeeld in 2 groepen; de Leeward Islands en de Windward Islands. De Bovenwindse Eilanden werden in 1493 door Christopher Columbus ontdekt.

 

Het klimaat van de Bovenwindse Eilanden wordt direct beïnvloed door de overheersende wind, de noordoosten passaat. De gemiddelde temperatuur overdag ligt rond de 27 °C.

 

Vanaf Schiphol wordt er met 1 of meerdere tussenstops op de meeste Bovenwindse eilanden gevlogen. Op Sint Maarten wordt vanaf Schiphol rechtstreeks gevlogen. De eilanden staan garant voor een onbezorgde vakantie door de combinatie van een geweldige natuur op het land en onderwater, de fraaie stranden en niet te vergeten het hoge culinaire niveau van de vele restaurants.

33499530 1ab067d9bd b
Gouverneur Sbh.-2

St. Barth

Frans eiland, glitter en glamour maar tegelijk ook pittoresk en erg mooie baaien en stranden.

St. Barth is een eiland in de Caribische Zee en is een overzeese gemeenschap van Frankrijk. Het ligt ten zuidoosten van Sint Maarten en ten noordwesten van Saint Kitts. De hoofdstad van het eiland is Gustavia. Het eiland is slechts 21 km² groot en telt ongeveer 8.500 inwoners, die voornamelijk afstammen van kolonisten uit Normandië, Bretagne en Poitevin. St. Barth werd in 1493 ontdekt door Columbus en werd genoemd naar diens broer Bartolomeo. Het eiland werd bevolkt door de Carib-indianen. Pas in 1648 werd het gekoloniseerd door Franse kolonisten, afkomstig van Saint Kitts. In 1651 werd het eiland echter aan de ridders van Malta verkocht. De Carib-indianen moordden in 1656 alle kolonisten uit. In 1763 vestigden Franse boekaniers uit Normandië en Bretagne zich op het eiland. Onder Lodewijk XVI werd het eiland op 1 juli 1784 aan Zweden verkocht, in ruil voor handelsrechten in Göteborg. De Zweden noemden de hoofdstad Gustavia, naar hun koning Gustaaf III. Het eiland werd een vrijhaven waar gekaapte lading kon worden verkocht. Het eiland bloeide op tot het door de komst van het stoomschip minder belangrijk werd. Op 10 augustus 1878 kochten de Fransen het weer terug, nadat de plaatselijke bevolking voor aansluiting bij Frankrijk had gestemd. In 1946 kreeg Guadeloupe, waar St. Barth onder valt, de status van overzees departement. Het eiland is erg geliefd bij de internationale jetset, heeft goed onderhouden stranden, super-de-luxe winkels in de hoofdstad Gustavia, grote luxe jachten en een bruisend nachtleven.

 

Het klimaat op St. Barth is tropisch, de gemiddelde dagelijkse temperatuur ligt rond de 27 °C.

 

Vanaf Schiphol wordt er rechtstreeks gevlogen op Sint Maarten, na een korte lokale vlucht bereikt u St. Barth. Het eiland is exclusief en luxueus en heeft een hoog kwaliteitsniveau. Het is de ideale bestemming als u in luxe wilt genieten van uw zonvakantie.