Hi phuv 67777341 phuv pool model 01 g a l
Hi phuv 59890273 huvafen fushi aerial property view Hi phuv 59890101 ocean bungalow with pool - exterior
Informatie aanvragen over prijs en beschikbaarheid ›

 

Per Aquum Huvafen Fushi

Salavador Dali of een droom die uitkomt?

 

Schitterend design, boutique resort, kwalitatief zeer hoogwaardig, gelegen in Noord-Malé Atol op een buitengewoon fraai eiland, op 30 minuten varen met de speedboot vanaf de luchthaven.

 

Het resort heeft ondere andere een zeer bijzondere Spa, welke ‘onder water' ligt. Daarnaast blinkt het resort uit in culinaire klasse met restaurants als Celsius met Aziatische specialiteiten en Salt met de fijnste visspecialiteiten. Voorts kunnen de gasten terecht bij Raw voor lichte gerechten, Fogliani's voor pizza's, bij de UM bar voor een verfijnde cocktail en bij de ondergrondse wijnselectie van Vinum. Het resort heeft tevens (sport)faciliteiten als een zout- en zoetwaterzwembad met bijzondere verlichting, fitness, yoga paviljoen, duikschool, non gemotoriseerde watersporten en diverse excursies.

 

De 43 moderne en met natuurlijke materialen ingerichte bungalows en paviljoens hebben allen onder andere een plunge pool, veranda en een luxe badkamer. De 8 Beach Bungalows (125m2) hebben direct toegang tot het strand, de 8 Deluxe Beach Bungalows (160m2) hebben een zeer ruim woongedeelte, zowel binnen als buiten en een grotere plunge pool, de 12 Lagoon Bungalows (130m2) hebben een split level en een zwembad. De 12 Ocean Bungalows zijn op palen gebouwd in het water en hebben direct toegang tot zee, een veranda met zwembad en een jacuzzi. Voor gasten die echt maximale ruimte en privacy wensen zijn er ook nog de Beach Pavilion (800m2) en de Ocean Pavilion (330m2), beiden met 2 slaapkamers en verder alle luxe die denkbaar is.

Het resort heeft op dit moment diverse aanbiedingen, variërend van één of meerdere nachten gratis en/of kosteloos diner inbegrepen.
Wilt u ook graag genieten van deze ultieme luxe? Neem dan contact met ons op voor een mooi voorstel op maat. 

Indicatieprijs voor deze reis inclusief vlucht, prive transfers en 7 nachten verblijf: € 3.500-4.000,- per persoon.

Wall-1392301658 bungalows-on-the-sea-to-the-maldives
Fotolia 5098038 m Il131973-1

Malediven

Azuurblauwe wateren, hagelwitte stranden en goed bewaarde koraalriffen staan garant voor een prachtige vakantie op deze unieke bestemming.

De Malediven vormen een eilandengroep bestaande uit 1190 koraaleilanden gegroepeerd in 26 atollen in de Indische Oceaan ten zuidwesten van India. De eilanden liggen verspreid over een oppervlakte van circa 90.000 km², maar de totale landoppervlakte is slechts een kleine 298 km². 200 eilanden zijn bewoond en nog eens 88 vormen toeristenoorden. Met name het Baa Atol, het Haa Alifu Atol, het Noord-Ari Atol, het Zuid-Ari Atol, het Noord-Malé atol en het Zuid-Malé Atol zijn schitterend. De geschiedenis van de eerste bewoners is in nevelen gehuld, maar sommige archeologische vondsten wijzen er op dat de Malediven al circa 5000 jaar bewoond zijn. Andere bronnen beweren echter dat de kolonisatie van de Malediven pas 500 jaar voor Christus plaatsvond. Vanaf de eerste eeuw voor Christus was het boeddhistisch, maar in 1154 bekeerde de toenmalige koning zich tot de Islam.

 

Gedurende het gehele jaar ligt de middagtemperatuur rond de 28°C. Het klimaat wordt beheerst door de passaatwinden, het droge seizoen duurt van november tot april.

 

Vanaf Schiphol wordt er met 1 of tussenstop gevlogen op Malé. De Malediven is een echte strand/honeymoon bestemming met zeer luxueuze resorts en een hoog niveau van service.