Pool aerial - beach
Vakkaru island hi Bird in flight
Informatie aanvragen over prijs en beschikbaarheid ›

 

Vakkaru Maldives

FD aanbieding 11 mei - Malediven op en top!

 

Oogverblindend wit strand en azuurblauwe zee, dat zijn de ingrediënten van het Vakkaru Maldives resort. Het is gelegen in een door Unesco beschermd gebied vanwege de zeer rijke onderwaterwereld. Hier kunt u dan ook naar hartenlust snorkelen en duiken om de meest prachtige fauna te ontdekken. Het resort beschikt over erg goed verzorgde faciliteiten met onder andere diverse a la carte restaurants, zeer uitgebreide (water)sportmogelijkheden alsmede een prachtige Spa op zee. U kunt u ervoor kiezen om te verblijven in een villa op het kraakheldere water of als u maximale privacy wenst met het strand aan uw voeten, dan zijn de beach villa’s van harte aan te bevelen. 

Wij hebben een exclusieve aanbieding voor u met daarin opgenomen de vluchten, watervliegtuig (!) transfers en 7 nachten in een Beach bungalow, inclusief ontbijt en diner, vanaf 3.750 euro per persoon. 

Wall-1392301658 bungalows-on-the-sea-to-the-maldives
Fotolia 5098038 m Il131973-1

Malediven

Azuurblauwe wateren, hagelwitte stranden en goed bewaarde koraalriffen staan garant voor een prachtige vakantie op deze unieke bestemming.

De Malediven vormen een eilandengroep bestaande uit 1190 koraaleilanden gegroepeerd in 26 atollen in de Indische Oceaan ten zuidwesten van India. De eilanden liggen verspreid over een oppervlakte van circa 90.000 km², maar de totale landoppervlakte is slechts een kleine 298 km². 200 eilanden zijn bewoond en nog eens 88 vormen toeristenoorden. Met name het Baa Atol, het Haa Alifu Atol, het Noord-Ari Atol, het Zuid-Ari Atol, het Noord-Malé atol en het Zuid-Malé Atol zijn schitterend. De geschiedenis van de eerste bewoners is in nevelen gehuld, maar sommige archeologische vondsten wijzen er op dat de Malediven al circa 5000 jaar bewoond zijn. Andere bronnen beweren echter dat de kolonisatie van de Malediven pas 500 jaar voor Christus plaatsvond. Vanaf de eerste eeuw voor Christus was het boeddhistisch, maar in 1154 bekeerde de toenmalige koning zich tot de Islam.

 

Gedurende het gehele jaar ligt de middagtemperatuur rond de 28°C. Het klimaat wordt beheerst door de passaatwinden, het droge seizoen duurt van november tot april.

 

Vanaf Schiphol wordt er met 1 of tussenstop gevlogen op Malé. De Malediven is een echte strand/honeymoon bestemming met zeer luxueuze resorts en een hoog niveau van service.