0132 23935 417712412 l
Capri-palace-hotel-spa-pool01 Capri-palace
Informatie aanvragen over prijs en beschikbaarheid ›

 

Capri Palace Hotel & Spa

Dit hotel heeft veel allure en biedt Italiaanse cuisine op topniveau.

 

In dit chique hotel met haar prachtige hal waant u zich in een 17e eeuws paleis. Het ligt op het exclusieve gedeelte van het eiland Capri in Anacapri, op veertig kilometer afstand van de internationale luchthaven van Napels. Het hotel heeft een stijlvolle ambiance met veel wit en traditioneel Italiaans interieur. 

 

Voor de fijnproever is dit het Italiaanse Walhalla. Het restaurant L'Olivo heeft 2 Michelin sterren, Il Riccio, gelegen in de beach club heeft er 1 en voor een informelere setting kunt u terecht bij Bistrot Ragù. Onder het genot van een drankje kunt u relaxen in Bar Degli Artisti. 

 

In het hotel is een beroemd en exclusief beauty centrum aanwezig waar verschillende schoonheidsbehandelingen worden aangeboden en het heeft een Leg School, voor medische behandelingen voor de benen. Het hotel heeft faciliteiten zoals een prachtig zwembad, een fitnessruimte en meerdere boetiekjes waar Italiaanse kleding wordt verkocht van onder andere Versace en Armani. Het is mogelijk om een excursie te regelen per luxe boot om de kust te ontdekken. Naast het hotel is een kunstgalerie met exclusieve kunstwerken en er worden regelmatig schilderlessen gegeven door een professionele schilder.

 

De 57 kamers en 15 suites in het hotel zijn allen modern en stijlvol ingericht met veel oog voor detail en hebben allen een heerlijk luxe badkamer. De 15 suites beschikken over een aparte ruime living en sommigen hebben een tuin en een privé-zwembad.

Indicatieprijs voor deze reis inclusief vlucht, prive transfers en 7 nachten verblijf: € 2.400,- per persoon.    

Depositphotos 42487367 s
11167923 pisa-025 Italie

Italië

Dulce Vita, zeker op deze mooie zonbestemmingen.

Italie is een land in Zuid-Europa en behoort tot de Europese Unie. Ten Noorden grenst Italië aan Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk en Slovenië. De rest van het land wordt omringd door de Tyrreense Zee, de Middellandse Zee, de Ionische Zee en de Adriatische Zee. De eilanden Sicilië, Sardinië en Elba en een aantal kleinere eilanden behoren ook tot Italië. De hoofdstad is Rome. Daarin bevindt zich het onafhankelijke Vaticaanstad. Een tweede onafhankelijke enclave binnen de Italiaanse grenzen is San Marino. Na de ondergang van het West-Romeinse Rijk in het jaar 476 raakte Italië in verval. Italië kende een veelheid aan vreemde overheersers: Ostrogoten, het Oost-Romeinse Rijk, de Lombarden. In Midden-Italië ontstond de Pauselijke Staat. In Noord-Italië kwamen de Franken onder leiding van Karel de Grote. In 900 veroverden de Arabieren Sicilië. In de elfde eeuw trok de handel langzaam weer aan. Vooral de handel overzee bloeide met handelssteden als Amalfi, Pisa, Genua en Venetië. De Renaissance brak hier aan met grote kunstenaars als Michelangelo, Leonardo da Vinci en Rafael. De belangrijkste bezienswaardigheden van Italië zijn de historische overblijfselen uit de Romeinse periode, de prachtige natuurparken, de historische steden en verschillende culinaire festivals.

 

Het grootste deel van Italië heeft een mediterraan klimaat met warme zomers en zachte winters. In het noorden is het kouder dan in het zuiden. Het klimaat is daar enigszins vergelijkbaar met dat in België en Nederland, maar met koudere winters en warmere zomers. In de Alpen heerst een pool/hooggebergte klimaat en valt er vaak sneeuw.

 

Vanaf Schiphol wordt er rechtstreeks op verschillende bestemmingen in Italië gevlogen. Italië is een prachtige bestemming voor een heerlijke zonvakantie.

Capri
Capri-isl-211474 Maxresdefault

Capri

Bijzonder fraai jetset eiland !

Capri is een Italiaans eiland gelegen in de baai van Napels. Het eiland meet tien vierkante kilometer. Het hoogste punt is de Monte Solaro (589 meter). Ooit verbleven hier de Grieken die er toen al de naam aan gaven (kapros, vanwege de wilde zwijnen). Het eiland is sinds de Romeinse oudheid geliefd vanwege haar schoonheid en fraaie uitzichten. Keizer Augustus was er in 24 voor Christus en keizer Tiberius heeft tijdens zijn regeerperiode lange tijd op het eiland gewoond en van hieruit Rome bestuurd. De belangrijkste bezienswaardigheden van het eiland zijn de blauwe grotten, de Marina Piccola, de Belevedere van Tragara en de uitstekende rotsen van de kustlijn. Ook zijn er ruïnes van Romeinse villa's te vinden. Aan de noordzijde arriveren de meeste schepen op de rede van de Marina Grande alwaar ook een boot naar de Grotta Azurra vaart. Aan de zuidzijde, net onder Capri-stad ligt een eenvoudig klooster, Certosa di San Giacomo een kartuizerklooster uit de veertiende eeuw.

 

Het klimaat is mediterraan en de gemiddelde temperatuur overdag is in de zomer 32°C.

 

Vanaf Schiphol wordt rechtstreeks gevlogen op Napels waarna u met de boot over kunt naar Capri.