Ononly royal mirage - grand gallery
254387332royal mirage dubai pool beach resort 09 02 2012 6359hr 526530525oneandonly royalmirage fandb therooftopterraceandsportsbar mr
Informatie aanvragen over prijs en beschikbaarheid ›

 

One&Only Royal Mirage, Arabian Court

Vorstelijk onthaal in Oriëntaalse weelde.

 

Het exclusieve en stylisch One & Only Royal Mirage is van Moorse architectuur, ademt een Oriëntaalse sfeer uit en biedt veel luxe en comfort. One & Only Royal Mirage is gelegen aan het Jumeirah strand en bestaat feitelijk uit drie hotels: The Palace, Arabian Court en The Residence & Spa.

 

Het Arabian Court hotel is mooi gelegen aan het strand, tegenover het befaamde Palm Island, nabij een Golf Club. Gasten van het hotel mogen tevens gebruik maken van de faciliteiten van het The Palace hotel. Het hotel biedt onder andere faciliteiten als luxe winkels, een grote tuin met twee zwembaden, tennisbanen, putting green, Kids Club en diverse watersporten waaronder windsurfen, waterskiën en duiken. De Spa verzorgt diverse massages, schoonheidsbehandelingen en heeft stoombaden, jacuzzi's en fitness. Het hotel heeft drie restaurants waaronder The Rotisserie met open keuken en Europese gerechten, Nina met een keur aan Indiase en Europese specialiteiten en Eauzone met Aziatische gerechten.

 

Er zijn in totaal 170 luxe kamers met Oriëntaalse invloeden, ruime badkamer en balkon. De Deluxe kamer (50m2) is warm ingericht met Oosterse tinten en een badkamer met aparte douche, de Executive/Falcon Suite (125m2) heeft natuurlijke accenten, aparte woonkamer en een ruim balkon, de Prince Suite (145m2) is zeer ruim ingericht en biedt optimaal comfort met dinerkamer en een groot balkon.

Wij hebben voor u een mooie reis samengesteld met daarin inbegrepen de directe vluchten met Emirates, privé transfers en 7 nachten verblijf in een Deluxe room inclusief ontbijt en diner, vanaf 2.250 euro per persoon. 

Idb12-dubai
Downtown-dubai Dubai-wallpapers-11

Dubai

Niks is te gek in deze woestijnstad. Ideale bestemming als u een combinatie zoekt van extreme luxe, prachtige zandstranden, golfbanen, woestijnsafari's en winkelparadijs.

Dubai is één van de zeven emiraten, de hoofdstad Dubai van het gelijknamige emiraat ligt aan de noordzijde van het grondgebied. De stad wordt doorsneden door een kreek, een smalle baai van de Perzische Golf. Vroeger lagen hier aparte steden, Deira in het noorden en Dubai in het zuiden. Dubai is oorspronkelijk een belangrijke stad als handelsroute naar het westen. Een belangrijke vrijhandel betreft die van goud. Tegenwoordig is Dubai zich in snel tempo aan het ontwikkelen in de toeristenindustrie, financiële dienstverlening en informatietechnologie. Vrijwel alle inwoners van het emiraat wonen in de stad Dubai. Dubai is een zeer moderne stad waar men niet op een cent kijkt. Alle vertier naar westerse maatstaven is er mogelijk. De ambities van Dubai lijken anno 2008 geen grenzen te kennen. Zo worden er diverse kunstmatige eilanden aangelegd in de vorm van een palmboom en de wereld. Vijftien kilometer ten zuiden van Dubai ligt Jumeira Beach. Dit is een prachtig stuk strand waar luxe resorts zijn gebouwd. In totaal kunt u in Dubai ruim 70 kilometer strand vinden.

 

De zomer loopt van mei tot en met september, de temperatuur kan dan oplopen tot 45°C. In de winter van oktober tot en met april, liggen de temperaturen overdag tussen de 20 en 30°C.

 

Vanaf o.a. Schiphol wordt er direct op de internationale luchthaven van Dubai gevlogen.