Main pool day angle 2
2 br pool  beach view Premier room angle 1
Informatie aanvragen over prijs en beschikbaarheid ›

 

The Oberoi Beach Resort Al Zorah

Unwind !

 

Dit prachtige resort ligt net buiten Dubai aan een lang wit strand. Omringd door een beschermd natuurgebied met mooie groene mangroven in het gebied Al Zorah. Al Zorah is de thuisbasis van 60 soorten vogels en in de omgeving kunt u perfect kajakken of golfen op de kampioensgolfbaan. Oberoi Beach Resort Al Zorah ligt op 25 minuten van Dubai Airport en is te bereiken via een privéweg.

 

Er is een uitgebreide spa aanwezig. Deze heeft prive behandel- en hammamruimtes. Verder heeft de spa ook een fitness, bied het yoga en meditatie en er is een 80m lang ‘verwarmd’ zwembad aanwezig. Voor kinderen is er een baby- en kinderbad. In The Oberoi Beach Resort Al Zorah zijn zes eet- en drinkgelegenheden, elk met hun specilaitieten.

 

The Oberoi Beach Resort Al Zorah heeft 103 kamers, suites en villa’s. Deze zijn allemaal modern en huiselijk ingericht. De kamers zijn geschikt voor 2 personen, de suites t/m 4 personen en de villa’s t/m 6 personen, inclusief een eigen zwembad !

Wij hebben voor u een mooie reis samengesteld met daarin inbegrepen de directe vluchten met Emirates, VIP douane service, privé transfers en 7 nachten verblijf in een Premium Room met eigen terras, inclusief ontbijt en diner, vanaf 1.750 euro per persoon, voor vertrek van medio mei t/m eind september. Kinderen tot 8 jaar verblijven kosteloos. 

Idb12-dubai
Downtown-dubai Dubai-wallpapers-11

Dubai

Niks is te gek in deze woestijnstad. Ideale bestemming als u een combinatie zoekt van extreme luxe, prachtige zandstranden, golfbanen, woestijnsafari's en winkelparadijs.

Dubai is één van de zeven emiraten, de hoofdstad Dubai van het gelijknamige emiraat ligt aan de noordzijde van het grondgebied. De stad wordt doorsneden door een kreek, een smalle baai van de Perzische Golf. Vroeger lagen hier aparte steden, Deira in het noorden en Dubai in het zuiden. Dubai is oorspronkelijk een belangrijke stad als handelsroute naar het westen. Een belangrijke vrijhandel betreft die van goud. Tegenwoordig is Dubai zich in snel tempo aan het ontwikkelen in de toeristenindustrie, financiële dienstverlening en informatietechnologie. Vrijwel alle inwoners van het emiraat wonen in de stad Dubai. Dubai is een zeer moderne stad waar men niet op een cent kijkt. Alle vertier naar westerse maatstaven is er mogelijk. De ambities van Dubai lijken anno 2008 geen grenzen te kennen. Zo worden er diverse kunstmatige eilanden aangelegd in de vorm van een palmboom en de wereld. Vijftien kilometer ten zuiden van Dubai ligt Jumeira Beach. Dit is een prachtig stuk strand waar luxe resorts zijn gebouwd. In totaal kunt u in Dubai ruim 70 kilometer strand vinden.

 

De zomer loopt van mei tot en met september, de temperatuur kan dan oplopen tot 45°C. In de winter van oktober tot en met april, liggen de temperaturen overdag tussen de 20 en 30°C.

 

Vanaf o.a. Schiphol wordt er direct op de internationale luchthaven van Dubai gevlogen.