Cmu-dining-the long pool cabana-daytime01
Hi lw6260 60025871 cmu-the beach Hi lw6260 60025815 cmu-overview - property 08
Informatie aanvragen over prijs en beschikbaarheid ›

 

The Chedi Muscat

Neem een duik in deze Oosterse luxe, of in het zwembad van 103 meter... 

 

Dit elegante en luxe resort is gelegen tussen de bergen van Al Hajar en de golf van Oman, midden in een prachtig aangelegde tuin, op slecht 17 kilometer afstand van de Muscat International Airport.

 

Met maarliefst 6 restaurants en 2 lounges biedt het hotel internationale en locale cuisine op hoog niveau. The Restaurant heeft verfijnde internationale gerechten en een uitgbreide wijnkaart. Het is mogelijk om in een van de acht privéruimtes te dineren, of buiten op de patio. The Beach Restaurant ligt direct aan het privéstrand en biedt u naast een heerlijk menu een prachtig uitzicht. The Serai Pool Cabana serveert ook internationale gerechten, maar dan aan het zwembad. The Long Pool Cabana heeft Japanse en Arabische specialiteiten. Voor een alcoholische versnapering en snacks kunt u terecht bij de Lobby Lounge en de Shisha Lounge. Het hotel heeft 3 grote zwembaden, waaronder eentje van maarliefst 103 meter! Ook zijn er 2 verlichte tennisbanen en is er een gym van maarliefst 700m2 met Technogym apparatuur, waar uw tevens deel kunt nemen aan groepslessen of een trainingsprogramma kunt volgen onder begeleiding van een personal trainer.  De spa is de grootste van Muscat en biedt u allerhande (op maat gemaakte) behandelingen, van Balinese massages tot aan Indiase Ayurveda in 1 van de 13 spa suites, gebouwd in Omaanse stijl met Aziatisch interieur. 

 

De kamers en suites zijn allen smaakvol en luxe ingericht, met grote raampartijen voor de beste uitzichten. De 8 Deluxe Club Rooms en 38 Chedi Club Suites grenzen aan The Club Lounge en de Chedi Club Suites liggen in de prachtige tuinen en hebben een fantastisch uitzicht op de zee of bergen.

Wij hebben voor u een mooie reis samengesteld met daarin inbegrepen de vluchten met KLM, privé transfers en 7 nachten verblijf in een Serai Room incl. ontbijt. Voor vertrek in januari t/m begin mei, bedraagt de reissom 2.400 euro per persoon. Voor de periode medio mei t/m september bedraagt de reissom 1.750 euro per persoon.

Oman-main1
Origoman 5 11407781663 World heritage grave al ayn oman

Oman

Ongerepte natuur, woest !

Oman, officieel het Sultanaat Oman (Arabisch: سلطنة عُمان Salṭanat ʿUmān), is een sultanaat in West-Azië, aan de zuidoostkust van het Arabische Schiereiland. Het grenst aan de Verenigde Arabische Emiraten in het noordwesten, Saoedi-Arabië in het westen, en Jemen in het zuidwesten. De oppervlakte beslaat 309.500 km². Tot 9 augustus 1970 stond het bekend als Maskat en Oman. Het land is lid van de Arabische Liga en van de Samenwerkingsraad van de Arabische Golfstaten. De kustlijn heeft een lengte van 1.700 kilometer en loopt langs de Indische Oceaan, de Arabische Zee, de Golf van Oman en tenslotte via de strategisch belangrijke Straat van Hormuz naar de Perzische Golf. Het Hadjargebergte of Omangebergte is een bergketen in het noordoosten van Oman, op ongeveer 50 tot 100 kilometer van de Golf van Oman. Het centrale deel van het gebergte wordt gevormd door het massief Djabal Achdar, dat het hoogste en meest woeste deel van het land vormt. De hoogste berg is de Jabal Shams die tot 3.000 meter reikt. Musandam is een schiereiland en is een exclave van Oman, de hoofdplaats is Khasab. Musandam ligt aan de Straat van Hormuz en hier bereiken de hoogste bergen zo'n 1.800 meter.

 

 

Het klimaat is divers met vochtige kuststreken en droge warme binnenlanden. In de woestijn kan de temperatuur in de zomer oplopen tot 54° C. Juni kent de hoogste gemiddelde temperatuur van 36° C. De neerslag is beperkt en onregelmatig. In het zuiden profiteert Dhofar van de moessonvanuit de Indische Oceaan tussen juni en september. Een temperatuurverschil van ruim 10°C tussen het zuiden en het oosten van het land is niet ongewoon. De meeste westerse toeristen bezoeken het land tussen oktober en april, maar bezoekers uit de regio geven de voorkeur aan het regenseizoen.

 

Vanaf Schiphol kunt u met een tussenstop vliegen op diverse vliegvelden van Oman.