Hotel location
Seaclub-2 Seaclub-6
Informatie aanvragen over prijs en beschikbaarheid ›

 

Alabriga Hotel & Home Suites

FD aanbieding 23 maart - Ultiem genieten aan de Costa Brava

 

Het recent geopende (2018) luxe hotel ALÀBRIGA Hotel & Home Suites 5 * GL is een innovatief hotelconcept waar privacy en rust perfect gecombineerd wordt met exclusieve dienstverlening. Een belevenis aan de Middelandse zee !

Het hotel heeft een prive strandgedeelte en ligt op 105 km van Barcelona, waarbij Girona op slechts 48km te bereiken is.

 

Er zijn vier verschillende suite typen in het hotel, allen met een stijlvolle, neo klassieke en luxe inrichting: Deluxe, Premium, Grand Club en Penthouses. De grootte varieert tussen de 100 en 300 vierkante meter oppervlakte. Elk van de 29 (!) suites heeft een prachtig uitzicht op zee, met natuurlijk een mooi balkon.

 

Het hotel heeft vier restaurants: TERRA, Garden, Brasa en Sea Club. Het restaurant TERRA heeft een Michelin ster en zet daarmee gastronomisch gezien ALÀBRIGA ook op de kaart. 

Daarnaast zijn er veel (sport)faciliteiten zoals tennis en golf, waar u van harte lust van gebuik kunt maken.

Wij hebben voor u een exclusieve aanbieding met daarin opgenomen de vluchten, privé transfers en 7 nachten in een Deluxe sea view suite met 2 slaapkamers, inclusief ontbijt, vanaf 1.400 euro per persoon (o.b.v. 4 personen). Te boeken vóór 31 maart 2019.

Dsc 6099
Large 4

Spanje

Spanje is een zeer diverse land met veel verschillende gezichten met prachtige bestemmingen.

Spanje is een koninkrijk in het zuidwesten van Europa met ongeveer 46 miljoen inwoners. Spanje is een constitutionele monarchie en het land beslaat een oppervlakte van 506.000 km², bijna 13 keer zoveel als Nederland. Het land beslaat grofweg 80% van het Iberisch Schiereiland. Buiten dat horen ook de eilandengroep Balearen in de Middellandse Zee, de Canarische eilanden in de Atlantische Oceaan en de Spaanse enclaves in Noord-Afrika bij het land. De hoofdstad van Spanje is Madrid, een stad met meer dan 3 miljoen inwoners gelegen in het midden van het land. Spanje is een divers land met zeer uiteenlopende culturen, talen, eetgewoonten en klimaten. Het land varieert van de regenachtige vissersdorpen in Galicië tot het nachtleven van Madrid, de toeristische kusten aan de Middellandse Zee, het flamenco dansen in Andalusië, stierenvechten in vele delen van het land en het historische en tegelijkertijd moderne Barcelona in Catalonië. Spanje bestaat uit 17 autonome regio's en 2 autonome steden (Ceuta en Mellila). Het landschap van Spanje bestaat voornamelijk uit plateau's, zoals de Spaanse hoogvlakte en bergketens zoals de Pyreneeën en de Sierra Nevada. De belangrijkste rivieren van het land zijn de Tajo, de Ebro, de Duero, de Guariana en de Guadalquivir. De geografische ligging van Spanje zorgt ervoor dat alleen het noordwesten (Galicië, Asturië, Cantabrië en Baskenland) onder invloed liggen van de zogenaamde straalstromen, de rest van het land niet. Buiten dat heeft Spanje een zeer onregelmatig landschap en is het één van de meest bergachtige landen van het Europese continent. Spanje heeft een zeer rijke historie en heeft tal van bezienswaardigheden, waarvan er 38 op de Werelderfgoedlijst staan van de UNESCO. De bekendste zijn: het Alhambra in Grenada, de werken van Antoni Gaudi in Barcelona, La Lonja de la Seda in Valencia, de witte dorpen in de omgeving van Málaga, de kathedraal van Burgos, de musea en architectuur van Madrid en de kathedraal en het Alcázar in Sevilla.

 

In Spanje kan men zeer verschillende klimaten onderscheiden. Van subtropisch op de Canarische Eilanden, Mediterraan aan de Middellandse Zee en Zeeklimaat aan de Atlantische Oceaan.

 

Vanaf Schiphol wordt er rechtstreeks op de diverse bestemmingen van Spanje gevlogen.